Wysłany: 17 Luty 2008, 20:42 Zarabianie
Witam jestem tutaj nowy. Przyszedłem po to aby się dowiedzieć jak mogę dużo zarabiać przez internet ale bez szukania poleconych. Na stronie głównej napisaliście że pomożecie to własnie czekam. Dodam że komputer jest aktywny od 8:00 do czasem nawet 23:00. I mam założoną stronę www. Czekam na szybka odpowedz.
®GoogleBoy
Kraj:
Nr Użytkownika: 1
jezeli chcesz dużo zarabiać przez interent, to polecam tobie zapisanie się do GoogleAdsense. Napisałeś że masz stronę www, wstaw tam reklamy z google i zarabiaj !
jeżeli masz dużo wejść na stronę możesz zpisać się także do sign-profit, firma wypłacalna, płaci za unikatowe wejścia na twoją stronę, dodatkowo polecam eurobarre, niech sobie działa, zawsze jakaś kaska wpadnie.
Gdy zliczysz miesięcznie wypłaty z tych trzech firm, powinieneś się ucieszyć. Oczywiście nie licze że w pierwszym miesiącu dostaniesz 300$...
Takie pieniądze mogą przyjść z czasem. Wszystko zależy jednak od ciebie, pamiętaj że jak nic nie będziesz robił to nic nie zarobisz...
Jak chcesz zarobić duża kasę na nicnierobieniu to zagraj w totka...
________________________________ Dlaczego Istnieje Coś Niż Nic
Wysłany: 14 Styczeń 2009, 14:36
Zarządzający Systemem Web zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu do pracy w domu (komputerowy marketing Internetowy). Jeśli posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku Internetowym, pomożemy Tobie zarobić. W celu uzyskania pełnych szczegółów skontaktuj się ze mna.ja juz pracuje i jestem zadowolona.